MHM 2016 – Day #17

17.05.2016 - 17:17 / kaappiotus.


Miltä elämä mielenterveysongelmien kanssa tuntuu?

MHM 2016 - Day #17 (17.5.2016)

Kategoria: arkielämä, Mental Health Month 2016.
Tagit: , , , , , , , ,



2 vastausta - “MHM 2016 – Day #17”

  1. inkubi Kirjoittaa:

    Ja se totaalinen jäätyminen, kun joku vahvistaa tämän tunteen todeksi ja tajuat, ettei se ollutkaan vain sinun omaa harhaa. Olin ollu pari kolme vuotta ihan täysin kykenemätön kaikenlaisen taiteen suhteen. Ja piirtäminen ja kirjoittaminen ovat henki ja elämä. Kun sit lopulta aloin toipua, alkoi myös itsensä toteuttaminen onnistua, vaikkakin kankeasti ja harvoin. Toipumisen myötä päädyin myös työkkäriin, ja kun siellä kyseltiin mitä olen saanut tehtyä, niin ylpeänä selitin, kuinka pystyn taas piirtämään ja kirjoittamaan. Siihen sitten nyökyteltiin tyhjällä naamalla ja todettiin, että mulle pitää löytää jotain järkevämpää tekemistä.

  2. kaappiotus Kirjoittaa:

    Se tunne, kun joku kommentoi blogiin(!!!) <3

    Luulin itsekin kauan että toi tunne oli vaan mun omassa päässä. Kesti todella kauan että tajusin potevani syyllisyyttä hyvistä päivistä, ja vielä kauemmin tajuta ettei siinä ole mitään järkeä. Että on ihan ok ottaa askel kerrallaan. Että jokainen asia minkä jaksaa tehdä on parempi kuin ei mitään, oli se sitten "järkevää" tai ei.

    Kävin muuten kurkkaamassa sun blogia. Sä osaat piirtää tosi hyvin, tykkäsin! (´ ^ `。) ♡ Tosi kiva kuulla myös että sulla menee paremmin, lähetän sulle voimahaleja toipumista varten!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




TERVETULOA ♡

Tämä sarjakuvablogi kertoo erään pienen kaappiotuksen sateenkaarevasta elämästä sekä arjesta mielenterveysongelmien kanssa.

Voimaa ja haleja kaikille
(´ ^ `。) ♡

t. kaappiotus

masennuskaapissa@gmail.com

SEURAA BLOGIA

ARKISTO

TAGIT

TEEMAT

IHANIA SARJIKSIA ♡

UUDET KOMMENTIT

ETSITKÖ JOTAIN?