#IWTBF näyttely

2.07.2017 - 17:03 / kaappiotus.


Osallistuin tässä kesäkuun aikana Sarjakuvakeskuksen järjestämään I Want To Break Free -näyttelyyn. Näyttely oli esillä Helsingissä Sarjakuvakeskuksen Näkyvyysgalleriassa. Näyttely oli osa tämän vuoden Helsinki Pridea ja sen teemana oli ”vapaus ja vastuu”.

Näyttely päättyi eilen, toivottavasti moni ehti käydä ihailemassa sen sisältöä. Kiitos kaikille näyttelyssä käyneille ja erityisesti sen järjestäjille! (´ ^ `。) ♡

Näin näyttelyn päätyttyä voin varmaan julkaista oman näyttelytyöni vihdoin myös täällä blogissa:

#IWTBF näyttely (2.7.2017) 1/4

#IWTBF näyttely (2.7.2017) 2/4

#IWTBF näyttely (2.7.2017) 3/4

#IWTBF näyttely (2.7.2017) 4/4

Mitä pidit näyttelytyöstäni? Mikä neljästä piirtotyylistä on sinun suosikkisi?

Kuulisin mielelläni palautetta joko Facebookissa tai täällä blogin kommenteissa (´ ^ `。) ♡

Kategoria: kaappielämä, positiivisuuden murusia, Pride.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,



4 vastausta - “#IWTBF näyttely”

  1. A.S. Kirjoittaa:

    Vau, hieno näyttelytyö! En päässyt katsomaan näyttelyä, mutta aihe vaikuttaa kiinnostavalta ja tärkeältä. Tykkäsin kovasti tästä työstäsi sekä aiheen että piirrostyylin osalta :)
    Kaikki piirrostyylit ovat hienoja, mutta jos olisi pakko valita, niin ehkä eniten miellyttää ylin. Yksinkertaisuudessaan se on jotenkin sympaattinen ja sopivan ”epämääräinen”, mutta kuitenkin omaperäinen.

    Kiitos muutenkin sympaattisesta blogistasi! Pidän tyylistäsi ja käsittelemistäsi aiheista. Hienoa, että ylläpidät tätä ja mukava että sivu on taas aktivoitunut (myös facebookissa). :)

  2. Minna Kirjoittaa:

    Hei, mitä sinulle kuuluu nykyään?

  3. kaappiotus Kirjoittaa:

    Hei! Valitettavasti kesä ja alkusyksy ovat jatkaneet kevättalvella alkanutta alamäkeä sekä mielenterveyden kuin yllättäen nyt myös fyysisen puolen osalta. Meni jonkin aikaa kunnes totuin tilanteeseen, mutta nyt se on jo hieman tasaantunut ja voimat alkavat riittää muuhunkin kuin arjen perusasioihin. Suunnitelmissa on tehdä jonkinlainen elämäntilannepäivitys blogiin jossain vaiheessa, ehkä kerron hieman tarkemmin sitten silloin.

    Mutta kiitos kun kysyit! (´ ^ `。) ♡ Hyvää syksyä ja kaikkea hyvää sinulle!

  4. Minna Kirjoittaa:

    Kiva, että vastasit! Hieno blogi, käsittelet aihetta tosi suoraan ja rehellisesti. Toivon sinulle parempia vointeja tai ainakin jaksamista eteenpäin.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




TERVETULOA ♡

Tämä sarjakuvablogi kertoo erään pienen kaappiotuksen sateenkaarevasta elämästä sekä arjesta mielenterveysongelmien kanssa.

Voimaa ja haleja kaikille
(´ ^ `。) ♡

t. kaappiotus

masennuskaapissa@gmail.com

SEURAA BLOGIA

ARKISTO

TAGIT

TEEMAT

IHANIA SARJIKSIA ♡

UUDET KOMMENTIT

ETSITKÖ JOTAIN?