Ink(blot)tober 2017 #11

11.10.2017 - 23:13 / kaappiotus.


Tämän päivän inspiraatiosana oli melko osuvasti juokse (”run”).

Inktober 2017 #11 - "run"

Ink(blot)tober 2017 #11 – ”run”

Niin, ja hyvää kaapistatulopäivää kaikille! Muistakaa, että on myös OK olla myös kaapissa. Kaappi ei ole mikään häpeä ja kaappi voi olla myös turvapaikka. Sieltä ei ole pakko juosta ulos jos se tunnu itsestä hyvältä, ei tänään eikä muulloinkaan.

Olisin halunnut tehdä kunnon sarjakuvat kaapistatulopäivälle (10.10.) ja maailman mielenterveyspäivälle (11.10.), mutta tällä hetkellä lusikat eivät siihen riitä. Turhauttaa. Tuntuu, että kaikki menee aina ohi enkä ehdi osallistua mihinkään, vaikka kuinka juoksen ja juoksen. Pitää kai tehdä ne ensi vuotta varten jo etukäteen valmiiksi.

Mitä sinä näet kuvassa? Voit kertoa kommenteissa joko täällä blogissa, tai Facebookin puolella! (´ ^ `。) ♡

Kategoria: Coming Out Day, Inktober 2017, World Mental Health Day.
Tagit: , , ,Yksi vastaus - “Ink(blot)tober 2017 #11”

  1. Kummitus Kirjoittaa:

    Oho, multa on mennyt mielesterveyspäivä ja kaapistatulopäivä molemmat ohi. Itellä on niin usein sama fiilis, että ei ehdi osallistua, ei ehdi tehdä mitään. On koko ajan kiire ja/tai ei vaan ole voimia. Ja tuntuu, että ne vähät lusikat ja vähät tunnit vuorokaudesta tulee käytettyä vääriin asioihin. Mun piti tehdä tästä jotenkin tsemppaava kommentti mutta jaa – sanon vaan että I feel you.

    Ja hyvin sanottu kaapissa olemisesta. Aina ei oo hyvä idea tulla kaapista. Ja vaikka moni tulee nykyään tosi julkisestikin (esim youtubessa) kaapista, ei tarkota että kaikkien muidenkin pitäis.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
TERVETULOA ♡

Tämä sarjakuvablogi kertoo erään pienen kaappiotuksen sateenkaarevasta elämästä sekä arjesta mielenterveysongelmien kanssa.

Voimaa ja haleja kaikille
(´ ^ `。) ♡

t. kaappiotus

masennuskaapissa@gmail.com

SEURAA BLOGIA

ARKISTO

TAGIT

TEEMAT

IHANIA SARJIKSIA ♡

UUDET KOMMENTIT

ETSITKÖ JOTAIN?