Luukku 9

9.12.2017 - 12:18 / kaappiotus.


Tämän vuoden joulukalenterin teemana on self care eli itsestään ja omasta jaksamisestaan huolehtiminen. Lisätietoa tämän vuoden joulukalenterin teemasta voit lukea täältä.

Yhdeksännen luukun self care vinkkinä on olla itselleen armollinen.

Luukku 9  (9.12.2017)

On OK tehdä virheitä. Ne eivät tee sinusta huonoa ihmistä.

Jospa itsekin muistaisin tämän.

Omien arjen selviytymiskeinojen lisäksi haluaisin laittaa hyvän kiertoon ja jakaa kalenterissa myös muiden hyväksi kokemia vinkkejä jos mahdollista (´ ^ `。) ♡ Jos sinulla on siis jokin hyväksi havaittu arjen selviytymiskeino, kerro se muille kommenteissa joko täällä blogissa tai facebook-sivuilla!

Millaista self carea sinä harjoitat?

Miten sinä lataat akkujasi tai pidät kiinni lusikoistasi?

Kuinka selviydyt huonommista hetkistä tai päivistä?

Kategoria: Joulukalenteri 2017.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,



3 vastausta - “Luukku 9”

  1. Kummitus Kirjoittaa:

    Tosi hyviä vinkkejä sun kalenterissa, moni näistä on itselläkin käytössä :) Mutta näitä on hyvä lukea muistutukseksi itselle.

    Mulla kirjoittaminen auttaa selventämään ajatuksia ja ehkä rauhoittumaan silloin kun tuntuu että kaikki ahdistaa. Kirjoitan usein tyhjälle lapulle tai päiväkirjaan tajunnanvirtana kaiken mitä pyörii mielessä, tai yritän tehdä vaivaavista asioista listaa. Silloin selkiytyy yleensä edes vähän se, että MITKÄ asiat oikeasti ahdistaa, kun tuntuu että KAIKKI ahdistaa. Usein sit huomaa et ei ne asiat oo niin pahoja, tai ne on semmosia joille voin ehkä tehdä jotain. En osaa selittää tätä niin hyvin kun haluaisin, mutta ehkä kirjoittaminen vois toimia jollain muullakin ajatusten selvittelyssä.

    Toinen vinkki on että puhuu tai viestittelee jollekin läheiselle. Usein kun selittää ahdistavan asian tai tilanteen auki toiselle, niin sekin voi jo helpottaa. Ja usein kaverilta saa rohkaisua ja lempeitä sanoja, jotka auttaa jaksamaan tai suhtautumaan mieltä painaviin juttuihin realistisemmin/positiivisemmin.

    Jos juttukaveria ei löydy, tai kaverille ei tahdo purkautua, niin esim. Sekasin 247 -chat on ajatusten ja ahdistuksen purkamiseen ihan hyvä paikka. Siellä kuunnellaan ja saa kans vinkkejä.

  2. kaappiotus Kirjoittaa:

    Kiitos kommentistasi ja vinkeistä! Ihana kuulla että vinkeistä on hyötyä myös muille (´ ^ `。) ♥

    Olisiko sinulle OK jos tekisin mainitsemistasi vinkeistä omat kuvalliset postauksensa lähipäivinä?

  3. Kummitus Kirjoittaa:

    Joo, tottakai noita saa käyttää postauksissa! :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




TERVETULOA ♡

Tämä sarjakuvablogi kertoo erään pienen kaappiotuksen sateenkaarevasta elämästä sekä arjesta mielenterveysongelmien kanssa.

Voimaa ja haleja kaikille
(´ ^ `。) ♡

t. kaappiotus

masennuskaapissa@gmail.com

SEURAA BLOGIA

ARKISTO

TAGIT

TEEMAT

IHANIA SARJIKSIA ♡

UUDET KOMMENTIT

ETSITKÖ JOTAIN?