Ink(blot)tober 2016

1.10.2016 - 15:23 / kaappiotus.


Takana on pitkä rankka kesä ja lukuisia yrityksiä palata takaisin blogin pariin. Onneksi on nyt alkoi lokakuu ja Inktober on täällä taas! Toivon mukaan saan haasteen avulla taas itseni takaisin piirtämisen ja tämän blogin pariin.

Perinteisessä Inktober -haasteessa on tarkoitus piirtä joka päivä kuukauden ajan erityisesti mustetta ja/tai tussikyniä käyttäen. Siihen kuuluu yleensä myös lista päivittäisistä inspiraatiosanoista. Tämän vuoden virallinen lista on tässä, mutta muitakin versioita löytyy netistä:

Inktober 2016 virallinen inspiraatiosanalista

Inktober 2016 virallinen inspiraatiosanalista

Pähkäilin pitkään miten osallistuisin. Käytän jo leimasimia, mustetta ja tussikyniä normaalissa tyylissäni, joten en tiennyt miten toteuttaisin haasteen tarpeeksi uudella tavalla. Haluaisin että haaste erottuisi normaalista tyylistäni. Lopulta löysin inspiraation Roschachin musteläiskistä joita olen itsekin joutunut tuijottelemaan ja päädyin toteuttamaan hieman erilaisen version perinteisestä Inktoberista.

Päätin toteuttaa haasteen siten, että teen mustepiirustusten sijaan ”musteläiskiä” musteella ja/tai vesiväreillä. Valitsen käytettävät värit päivän inspiraatiosanan mukaan, mutta en tarkemmin suunnittele läiskiä vaan levitän värit sattumanvaraisesti paperille. Kun paperin taittaa kahtia, värit leviävät ja eri painotekniikkoja käyttäen syntyy sattumanvaraisia abstrakteja kuvioita.

Ajattelin että näitä ”musteläiskiä” voisi olla sitten hauska tulkita yhdessä. Jokainen kun näkee niissä vähän eri asioita. Sopiiko lopputulos päivän inspiraatiosanaan vai ei? Mitä kuvassa näkyy? Kerro ihmeessä mielipiteesi joko täällä blogin kommenteissa tai vaikka Facebookin puolella! (´ ^ `。) ♡

Kategoria: Inktober 2016.
Tagit: ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




TERVETULOA ♡

Tämä sarjakuvablogi kertoo erään pienen kaappiotuksen sateenkaarevasta elämästä sekä arjesta mielenterveysongelmien kanssa.

Voimaa ja haleja kaikille
(´ ^ `。) ♡

t. kaappiotus

masennuskaapissa@gmail.com

SEURAA BLOGIA

ARKISTO

TAGIT

TEEMAT

IHANIA SARJIKSIA ♡

UUDET KOMMENTIT

ETSITKÖ JOTAIN?