Ink(blot)tober 2017 #1

1.10.2017 - 23:47 / kaappiotus.


On jälleen lokakuu ja sain kuin sainkin itseni aktivoitua ink(blot)toberia varten (´ ^ `。)

Noudatan jälleen Inktoberin virallista listaa inspiraatiosanoista. Niiden mukaan läiskin lokakuun ajan paperille terapeuttisesti mustetta ja vesivärejä. Aikaansaannoksia saa tulkita ja ihan miten päin haluaa!

Tämän päivän inspiraatiosana oli vinha (”swift”).

Inktober 2017 #1 - "swift"

Ink(blot)tober 2017 #1 – ”swift”

Mitä sinä näet kuvassa? Voit kertoa kommenteissa joko täällä blogissa, tai Facebookin puolella! (´ ^ `。) ♡

Kategoria: Inktober 2017.
Tagit: ,



2 vastausta - “Ink(blot)tober 2017 #1”

  1. Kummitus Kirjoittaa:

    Hauska idea Inktoberiin! Ensivilkaisulla näen pari flamingon kaltaista lintua. Tai sitten kaksi hirviötä kidat auki. Jostain syystä sinisistä läikistä muodostuu jääkiekkopelaajia :D

    Oli muuten hämmentävä kokemus kun psykiatri (?) teki mulle musteläiskätestin. Varsinkin kun se ei sitten koskaan oikein avannut niitä tuloksia…

  2. kaappiotus Kirjoittaa:

    Hei! Kiitos kommentistasi, on aina kiinnostavaa kuulla mitä muut musteläiskissä oikein näkevät. Kaikki kun tuntuvat näkevän niissä eri asioita!

    Läiskän inspiraatiosanana oli vinha, joten levitin pisaroita paperille melko rivakalla otteella. Toivoin että läiskästä tulisi siten myös nopean näköinen. Nyt kun kuva on kuitenkin valmis, näen siinä itsekin koko ajan vain jonkinlaisen kaksipäisen, sinisiä tulipalloja hönkivän punaisen hirviön jonka päällä ratsastaa pieni pöllö. Siinä mielessä tämä olisi ehkä sopinut paremmin tuohon huomisen inspiraatiosanaan (divided), mutta musteläiskien kanssa tämä on aina vähän tällaista arpapeliä (´ ^ `。) Pitää yrittää tuijotella kuvaa toisin päin kaiketi.

    Itselleni on kanssa tehty musteläiskätestejä psykologikäynnillä. Lievästi hermoja raastavaa tulkita kuvia kun tietää että toinen tulkitsee kaikkea mitä itse tulkitset. Minullekaan ei psykologi kertonut tuloksista mitään. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää mitä sinne on kirjoitettu!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




TERVETULOA ♡

Tämä sarjakuvablogi kertoo erään pienen kaappiotuksen sateenkaarevasta elämästä sekä arjesta mielenterveysongelmien kanssa.

Voimaa ja haleja kaikille
(´ ^ `。) ♡

t. kaappiotus

masennuskaapissa@gmail.com

SEURAA BLOGIA

ARKISTO

TAGIT

TEEMAT

IHANIA SARJIKSIA ♡

UUDET KOMMENTIT

ETSITKÖ JOTAIN?