Joulukalenteri 2017

1.12.2017 - 10:25 / kaappiotus.


Joulukuu on monille aina yksi vuoden raskaimmista kuukausista. Myös minulle. Viime vuonna joulukalenteri jäi kesken juurikin omien voimavarojen loppuessa yllättäen.

Siksi haluaisin yrittää koota tämän vuoden joulukalenteriin 24 tapaa jaksaa paremmin tässä joulua edeltävässä myllerryksessä. Samat keinot eivät tietenkään välttämättä toimi kaikille koska jokaisen voimavarat ja tuen tarve ovat yksilöllisiä. Mutta mielestäni vinkkejä itsestä huolehtimiseen ja self caren harjoittamiseen ei voi olla olemassa koskaan liikaa!

joulukalenteri-2017-pieni

Self care eli itsestä huolehtiminen olisi tärkeää kaikille, mutta erityisesti mielenterveysongelmista tai kroonisista sairauksista kärsiville sekä erilaisten vähemmistöjen edustajille.

Sen lisäksi että jaan joulukalenterissa itse hyväksi kokemiani selviytymiskeinoja, haluan antaa myös muille mahdollisuuden jakaa omia vinkkejään arjessa sekä joulunodotuksessa jaksamiseen. Haluaisin piirtää muiden jakamiin vinkkeihin sopivia kuvia ja julkaista myös niitä blogissa osana tämän vuoden joulukalenteria.

Millaista self carea sinä harjoitat?

Miten sinä lataat akkujasi tai pidät kiinni lusikoistasi?

Kuinka selviydyt huonommista hetkistä tai päivistä? 

Voit kertoa oman selviytymiskeinosi joko täällä blogin kommenteissa tai facebook-sivuilla.

Pidetään huolta paitsi itsestämme mutta myös toisistamme ja pistetään hyvät self care vinkit kiertoon (´ ^ `。) ♡

 

 

Kategoria: Joulukalenteri 2017.
Tagit: , , , , , , , ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




TERVETULOA ♡

Tämä sarjakuvablogi kertoo erään pienen kaappiotuksen sateenkaarevasta elämästä sekä arjesta mielenterveysongelmien kanssa.

Voimaa ja haleja kaikille
(´ ^ `。) ♡

t. kaappiotus

masennuskaapissa@gmail.com

SEURAA BLOGIA

ARKISTO

TAGIT

TEEMAT

IHANIA SARJIKSIA ♡

UUDET KOMMENTIT

ETSITKÖ JOTAIN?