Ink(blot)tober 2018 #1

1.10.2018 - 21:18 / kaappiotus.


Blogin päivitys on tänä vuonna jäänyt melkein kokonaan moninaisista syistä, mutta elossa ollaan (´ ^ `。) Vaikka lusikoita ei hirveästi ole vieläkään niin ink(blot)tober on itselle sen verran tärkeä juttu että sain itseni vihdoin aktivoitua. Katsotaan sitten lokakuun jälkeen millaiset voimavarani ovat jatkaa sarjakuvablogaamista, mutta siihen saakka nauttikaa tämän vuoden musteläiskistä!

Noudatan tänäkin vuonna Inktoberin perustajan Jake Parkerin laatimaa virallista listaa inspiraatiosanoista. Kunkin päivän inspiraatiosana määrittää sen, minkälaisen väripaletin ja tekniikan valitsen sen päivän musteläiskälle. Lopputulos on kuitenkin aina hyvin sattumanvarainen, sillä läiskin mustetta paperille ilman suurempia suunnitelmia.

Lopputuloksia saa tulkita haluamallaan tavalla ja mistä suunnasta parhaalta tuntuu. Kerro oma tulkintasi siitä mitä läiskissä näet kommenteissa joko täällä blogissa tai facebookissa.

Tämän päivän inspiraatiosana oli myrkyllinen (”poisonous”).

Inktober 2018 #1 - "poisonous"

Ink(blot)tober 2018 #1 – ”poisonous”

Mitä sinä näet kuvassa? Voit kertoa kommenteissa joko täällä blogissa, tai Facebookin puolella! (´ ^ `。) ♡

Kategoria: Inktober 2018.
Tagit: ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




TERVETULOA ♡

Tämä sarjakuvablogi kertoo erään pienen kaappiotuksen sateenkaarevasta elämästä sekä arjesta mielenterveysongelmien kanssa.

Voimaa ja haleja kaikille
(´ ^ `。) ♡

t. kaappiotus

masennuskaapissa@gmail.com

SEURAA BLOGIA

ARKISTO

TAGIT

TEEMAT

IHANIA SARJIKSIA ♡

UUDET KOMMENTIT

ETSITKÖ JOTAIN?