MHM 2016 – Day #12

13.05.2016 - 19:35 / kaappiotus.


Miltä elämä mielenterveysongelmien kanssa tuntuu?

MHM 2016 - Day #12 (12.5.2016)

Kategoria: arkielämä, Mental Health Month 2016.
Tagit: , , , , ,



2 vastausta - “MHM 2016 – Day #12”

  1. inkubi Kirjoittaa:

    Mulla ei riitä ymmärrys, että miksei siinä voi yhtään joustaa? Useimmille kuitenkin sopii tuo yleinen unirytmi, niin tuskin yhteiskunta siitä kaatuisi, jos muutamat saisivat työskennellä oman rytminsä mukaan. Mutta kun ei; joko teet kuten muut tai sitten et kelpaa. Ja se iänikuinen ”kyllä sinä siihen totut”, vaikka kohta kilahtaa 30 lasiin eikä vieläkään ole tottunut. Ja auta armias jos olet työttömänä, niin väsymystäsi selitetään sillä, ettet ole töissä. Sit kun olet töissä ja entistä väsyneempi, niin ”kaikkeen tottuu.” Argh!

  2. kaappiotus Kirjoittaa:

    Niinpä! Toi joustamattomuus tuntuu vielä absurdimmalta, kun muualla maailmassa on jo paljon paikkoja joissa elämä kulkee 24/7, kaupat on auki ja onhan ihmisiä töissäkin ympäri vuorokauden. Tuntuu että Suomessa ollaan vieläkin jumissa jossain ”vanhoissa hyvissä ajoissa” jolloin elettiin auringon rytmin mukaan, vaikka sähköt on keksitty jo aikoja sitten ja täälläkin ihmiset on töissä myös yöaikaan.

    Pohjimmiltaan kyse taitaa kuitenkin olla taas vaan siitä, että on joku normi jota kaikkien pitäisi muka noudattaa. Ja jos et noudata tai pysty noudattamaan, vika on sitten muka ihmisessä itsessään eikä joustamattomassa yhteiskunnassa. Pöhpah. (´ ^ ` )

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




TERVETULOA ♡

Tämä sarjakuvablogi kertoo erään pienen kaappiotuksen sateenkaarevasta elämästä sekä arjesta mielenterveysongelmien kanssa.

Voimaa ja haleja kaikille
(´ ^ `。) ♡

t. kaappiotus

masennuskaapissa@gmail.com

SEURAA BLOGIA

ARKISTO

TAGIT

TEEMAT

IHANIA SARJIKSIA ♡

UUDET KOMMENTIT

ETSITKÖ JOTAIN?